Roda: begrotingsoverleg tot D-day op 15 juni, voorbereiding start 21 juni

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 4/06/2021 om 11:18
Laatst bewerkt op 4/06/2021 om 16:17

De top van Roda JC is intern nog altijd in gesprek om de begroting voor komend seizoen definitief vast te stellen. Er wordt nog met man en macht geprobeerd om het spelersbudget op peil te houden, al zal dit heel moeilijk worden. Dat blijkt uit informatie van binnen de Kerkraadse club waar ZO-NWS over beschikt. 

Probleem voor Roda JC is en blijft dat de inkomsten, mede door het coronavirus en de bijbehorende lege stadions, afgelopen seizoen danig zijn achtergebleven. Op de burelen van het Parkstad Limburg Stadion wordt in de komende dagen goed gekeken waar nog in gesneden zou kúnnen worden. 

De Kerkradenaren hopen dat het spelersbudget met een zo laag mogelijk percentage naar beneden bijgesteld zal moeten worden. De leiding van de eerstedivisionist heeft nog tot 15 juni want op die dag moet de definitieve begroting voor het komende seizoen zijn ingeleverd bij de KNVB in Zeist. 

De selectie van Roda JC zal onder leiding van hoofdtrainer Jurgen Streppel op maandag 21 juni starten met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste training zal op Kaalheide zijn. De Kerkraadse club speelt op donderdag 24 juni de eerste oefenwedstrijd bij de amateurs van FC Kerkrade West. Aanvangstijd is nog niet bekend.  
 

Reclame

Advertenties