Roda is aanvoerder en steunpilaar Röseler wekenlang kwijt

Foto: Roda JC
Gepubliceerd op 20/10/2022 om 09:02
Laatst bewerkt op 20/10/2022 om 09:07

Roda JC is aanvoerder en centrale verdediger Nils Röseler naar verwachting wekenlang kwijt. Dat laat trainer Jurgen Streppel weten aan ZO-NWS. De dertiger raakte ernstig geblesseerd tijdens het verloren bekerduel tegen Heracles afgelopen dinsdag. 

Röseler heeft een forse blessure aan zijn sleutelbeen opgelopen. “Volgende week gaan we het weten wanneer hij weer terug is, Dat zal een aantal weken gaan duren ben ik bang”, aldus Streppel, die in verband met de privacy inhoudelijk niks meer over het kwetsuur en de verdere behandeling mag zeggen. 

Nils Röseler (30) is sinds dit seizoen actief bij de Kerkraadse club. De boomlange achterhoedespeler is een steunpilaar van het vlaggenschip van de eerstedivisionist, waar de eerder langdurig geblesseerde verdediger Florian Mayer juist zijn basisdebuut maakte in de bekerwedstrijd tegen Heracles. 
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties