Robbie Servais nieuwe technisch manager van Roda JC

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 12/04/2023 om 12:41
Laatst bewerkt op 12/04/2023 om 16:10

Robbie Servais (47) wordt de nieuwe technisch manager van Roda JC. Dat bevestigen bronnen woensdag tegenover ZO-NWS. Hij is nu nog werkzaam als assistent-trainer bij het O18-jeugdteam van de Belgische topclub Racing Genk.

Servais werkte tot vorig jaar bij MVV, onder andere als assistent-trainer bij het eerste elftal en in de jeugdafdeling. Daarvoor was hij jarenlang actief in de voetballerij over heel de wereld, in landen als Brunei, Singapore en in Japan. Hier deed hij veel ervaring op als voetbaltrainer. Als speler was hij actief bij topamateurclubs als SV Meerssen, Schijndel en Baronie. 

De geboren Maastrichtenaar onderhoudt al enige tijd in de voetbalwereld goede contacten met Toine van Mierlo, hoofdscout bij Roda JC. Verder kent hij Sef Vergoossen, op dit moment adviseur voetbalzaken in de raad van commissarissen van Roda en voormalig trainer van de Kerkraadse club, goed. 

Roda JC was sinds december afgelopen jaar op zoek naar een opvolger voor Jurgen Streppel, die de dubbelfunctie van hoofdtrainer en technisch manager in Kerkrade bekleedde. De Brabander vertrok echter naar zijn oude liefde Helmond Sport. 

Woensdagavond vindt er voor seizoenkaarthouders in de businessclub van het Parkstad Limburg Stadion een supportersavond plaats. Hier zullen ook algemeen directeur Jordens Peters en trainer Edwin de Graaf aanwezig zijn. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties