Rijk investeert opnieuw in regio: 25 miljoen voor Parkstad

Gepubliceerd op 17/02/2023 om 16:01
Laatst bewerkt op 17/02/2023 om 17:41

Het kabinet heeft veertien nieuwe Regio Deals geselecteerd waarvoor 284,2 miljoen euro beschikbaar is gesteld. Eén hiervan is de regio Parkstad waar in totaal een bedrag van 25 miljoen naartoe gaat. Hoe een en ander precies besteed zal worden, dat wordt de komende tijd verder uitgewerkt. 

In de Regio Deals werken Rijk en regio's samen om de kwaliteit van leven, wonen en werken van inwoners en ondernemers te verhogen. Daarbij wordt gekeken naar plekken die een extra impuls kunnen gebruiken. 

De Regio Deal voor Parkstad zal de komende tijd verder uitgewerkt gaan worden in overleg met de betrokken overheden, ondernemers, maatschappelijke organisaties en kennisinstellingen. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties