Repair café Schinveld op 18 maart

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 6/03/2023 om 16:11
Laatst bewerkt op 6/03/2023 om 16:18

Op 18 maart kunt u  tussen 10.00 en 13.00 uur in het Wijksteunpunt CMWW, A Ge Water in Schinveld terecht met defecte spullen.

Dan is er weer een repair café. Een aantal vrijwilligers staat klaar om elektrische apparaten van velerlei aard te repareren, kleding te verstellen, fietsen te repareren en messen, scharen, tuingereedschap en kettingzagen te slijpen. Ook zijn er twee klokkenmakers bereid om uw klok weer aan de juiste tik te helpen.

De reparaties zijn kosteloos, doch een vrijwillige bijdrage wordt aanbevolen. Mocht u geen kapotte spullen hebben, dan bent u van harte welkom om samen met de vrijwilligers te genieten van een lekker kopje koffie.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties