Repair Café Oirsbeek op zaterdag 3 december

foto: iStock
Gepubliceerd op 24/11/2022 om 09:57
Laatst bewerkt op 24/11/2022 om 10:12

Het Repair Café Oirsbeek staat op 3 december in het teken van speelgoed, knuffels en poppen. Vrijwilligers helpen dan graag met reparatie, naai-en verstelwerk.

Maar ook voor reparatie van bijvoorbeeld defecte elektrische apparaten, fietsen en computers kan men dan in de Schepenbank in Oirsbeek terecht. Vrijwilligers staan van 10.00 tot 13.00 uur klaar. De reparaties zijn kosteloos, echter een vrijwillige bijdrage wordt aanbevolen.

Het het repareren van kapotte spullen is het niet nodig om nieuwe te kopen en daarmee worden onder andere grondstoffen gespaard. Naast reparatie van elektrische apparaten zijn er ook vrijwilligers die kleding verstellen, of botte messen en scharen slijpen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties