Relschoppers vernielen auto's na Roda JC - FC Groningen

Gepubliceerd op 13/11/2023 om 11:40
Laatst bewerkt op 13/11/2023 om 13:02

Relschoppers hebben na de wedstrijd Roda JC - FC Groningen huis gehouden. Naar verluidt zijn vernielingen aangebracht aan zo'n vijftien auto's.

Dat meldt 112Parkstad.

Daarbij zou het gaan om auto's van meegereisde FC Groningen-supporters. Bij diverse auto's zijn stenen door de ruiten gegooid en is blikschade verricht door ingetrapte deuken. De vernielingen vonden plaats op de Euregioweg, vlakbij de oprit naar de N281.

Roda JC heeft laten weten eerst de situatie volledig in kaart te willen krijgen, alvorens de club een reactie naar buiten brengt.

Roda kwam eerder dit seizoen ook al negatief in het nieuws. Enkele stewards van Roda JC raakten gewond na het bekerduel tegen NEC in Nijmegen. Dat gebeurde na afloop van de wedstrijd toen Roda-supporters probeerden uit te breken uit de bussluis van het uitvak.

Tags

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties