Rechtbank buigt zich over carnavalssteekpartij Brunssum

Gepubliceerd op 17/10/2023 om 11:38
Laatst bewerkt op 17/10/2023 om 12:25

Joachim S. (20) uit Hoensbroek, verdacht van betrokkenheid bij een ernstige steekpartij in Brunssum tijdens carnaval vorig jaar, moet woensdag voor de rechter verschijnen. Deze zaak zal de inhoudelijk behandeld worden. S. zit al geruime tijd niet meer in voorlopige hechtenis. 

Andere verdachte in deze zaak is de Zaanse rapper MB, die in het echt Kymani S. heet. Hij is de neef van de bovengenoemde Joachim S. en zit ook niet meer vast. In de nacht van 26 op 27 februari vorig jaar eindigde een carnavalsfeest op de Rumpenerstraat in een steekpartij.

Hierbij werd een toen negentienjarige jongen in zijn been gestoken en kreeg een slagaderlijke bloeding. Hij overleefde het steekincident, mede doordat hij zelf de hevig bloedende wond dicht wist te drukken met zijn eigen kleding.

De verdachten in deze zaak konden uiteindelijk in de zomer van afgelopen jaar worden opgepakt. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties