Rechercheonderzoek: mannen bedreigd in auto en tegen lichtmast gereden

Foto: Track'88
Gepubliceerd op 31/01/2024 om 13:14
Laatst bewerkt op 31/01/2024 om 13:33

Twee mannen zijn in Kerkrade afgelopen zondag ernstig bedreigd en als gevolg daarvan met hun auto tegen een lichtmast gereden. De recherche Parkstad is bezig met een onderzoek in deze zaak, bevestigt politiewoordvoerster Nathalie Vermeulen woensdag tegenover ZO-NWS. 

Dit voorval vond plaats op de Schleidenstraat, rond 20 uur afgelopen zondag. Meerdere gealarmeerde politieagenten waren niet lang hierna ter plekke. "Twee mannen werden bedreigd en reden tegen een lichtmast. Wij hebben tijdens onze zoektocht in de omgeving een surveillancehond ingezet, maar er zijn vooralsnog geen verdachten aangehouden". legt Vermeulen verder uit. 

Volgens omwonenden, die een knal hoorden toen de auto tegen de lichtmast botste, zou één van de slachtoffers verklaard hebben dat hij vanuit een andere auto was bedreigd met een vuurwapen. De politie wil over dat laatste echter niks zeggen. "In het belang van het lopende onderzoek van de recherche Parkstad kunnen we daar nu geen uitlatingen over doen."

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties