Raad Beekdaelen buigt zich maandag over benoeming nieuwe wethouders

Yves Lacroix
Gepubliceerd op 20/05/2022 om 11:12
Laatst bewerkt op 20/05/2022 om 11:28

De gemeenteraad van Beekdaelen stemt maandag over de benoeming van de nieuwe wethouders. In totaal zullen er vier wethouders uit de partijen Vernieuwingsgroep, Beekdaelen Lokaal en het CDA benoemd worden. 

Voor de vernieuwingsgroep staan Jan Hermans en Levin de Koster op de lijst. Henk Reijnders wordt wethouder namens Beekdaelen Lokaal en Peter Janssen zal dat voor het CDA worden. 

De coalitie kiest er voor om de komende vier jaar met één wethouder minder aan de slag te gaan. De gemeente zou daar geld mee kunnen besparen. 

Door de benoeming van de nieuwe wethouders komen er ook plekken vrij in de gemeenteraad. Diezelfde avond zal de raad zich dan ook buigen over het voorstel om Jos Timmermans, Ton Kollée en Bert Kannegieter plaats te laten nemen in de raad. 

De raadsvergadering van komende maandag zal niet door ZO-NWS uitgezonden worden. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties