PvdA Brunssum verzamelt dopjes voor het goede doel

Foto © ZO-NWS | PvdA Brunssum
Gepubliceerd op 19/09/2023 om 11:29
Laatst bewerkt op 19/09/2023 om 11:38

De PvdA Brunssum verzamelt de hele maand oktober al voor de vijfde keer metalen bier- en/of frisdrankdopjes voor een Brunssums goed doel.

Deze keer gaat de opbrengst naar de stichting Droomgaard West in Treebeek. Ongeveer acht jaar geleden zijn ze gestart met een volkstuinencomplex en inmiddels is dat uitgegroeid tot een ontmoetingsplek voor jong en oud met een diversiteit aan activiteiten. De stichting is afhankelijk van incidentele donaties en subsidies om die activiteiten te bekostigen.

Op zaterdag 28 oktober staat de politieke partij in het centrum van Brunssum van 11.00 tot 14.00 uur. Dan kunnen gespaarde doppen worden ingeleverd. Lukt dit niet? Inleveren kan de hele maand oktober ook nog op Kerkstraat 39a, Platostraat 22 of Jonker Cluttstraat 14.
 

Tags

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties