Publieksprijs voor patissier Carlo Lennarts

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 12/04/2021 om 10:36
Laatst bewerkt op 12/04/2021 om 10:51

Carlo Lennarts (21) uit in Kerkrade heeft de Publieksprijs in de wacht gesleept tijdens de Dutch Pastry Awards. Lennarts werkt bij Geruba Chocolade in Schinnen, viel buiten de top-3 maar kreeg wel via internet de meeste stemmen.

Voor de jaarlijkse wedstrijd voor Nederlandse patissiers waren dit jaar 6 kandidaten geselecteerd. Carlo Lennarts was de enige deelnemer uit het zuiden van het land.

De patissiers werden beoordeeld op hun ingeleverde kunstwerken die geheel uit chocolade, suikerwerk en gebak bestonden. Wedstrijd-thema van dit jaar was ‘My destination’ en Carlo had bij zijn werkstuk Tanzania als uitgangspunt gekozen, een land dat hij enkele jaren geleden met het schoolproject Global Exploration bezocht.

Twee jaar geleden won Carlo Lennarts tijdens de Dutch Pastry Awards overigens al de Design-prijs voor het mooiste ontwerp. Vorig jaar werd hij derde bij de uitverkiezing van de Beste bonbon van Nederland.

foto © ZO-NWS

Advertenties