Publieksprijs voor patissier Carlo Lennarts

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 12/04/2021 om 10:36
Laatst bewerkt op 12/04/2021 om 10:51

Carlo Lennarts (21) uit in Kerkrade heeft de Publieksprijs in de wacht gesleept tijdens de Dutch Pastry Awards. Lennarts werkt bij Geruba Chocolade in Schinnen, viel buiten de top-3 maar kreeg wel via internet de meeste stemmen.

Voor de jaarlijkse wedstrijd voor Nederlandse patissiers waren dit jaar 6 kandidaten geselecteerd. Carlo Lennarts was de enige deelnemer uit het zuiden van het land.

De patissiers werden beoordeeld op hun ingeleverde kunstwerken die geheel uit chocolade, suikerwerk en gebak bestonden. Wedstrijd-thema van dit jaar was ‘My destination’ en Carlo had bij zijn werkstuk Tanzania als uitgangspunt gekozen, een land dat hij enkele jaren geleden met het schoolproject Global Exploration bezocht.

Twee jaar geleden won Carlo Lennarts tijdens de Dutch Pastry Awards overigens al de Design-prijs voor het mooiste ontwerp. Vorig jaar werd hij derde bij de uitverkiezing van de Beste bonbon van Nederland.

foto © ZO-NWS

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties