Promotie verkeken voor Groene Ster

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 3/06/2023 om 19:58
Laatst bewerkt op 3/06/2023 om 20:38

Promotie naar de Tweede Divisie kan voetbalclub Groene Ster uit Heerlen vergeten. Zaterdagmiddag werd in Veenendaal met 4-0 verloren van GVVV.

Nadat Groene Ster afgelopen woensdag thuis het eerste duel in de nacompetitie met 2-0 verloor moest in de return het tij gekeerd worden. Maar dat lukte de ploeg van trainer Maurice Verbunt niet.

Na pakweg 30 minuten kwam GVVV op voorsprong. 1-0 was ook de ruststand. Na de pauze was de thuisploeg de sterkere partij en had Groene Ster weinig meer in te brengen.

Toch kijkt Groene Ster tevreden terug op het seizoen. Op de laatste speeldag van de competitie wist de club onverwacht met een dertiende plaats de nacompetitie te bereiken. Daarmee kon Groene Ster voor het eerst in de clubhistorie promoveren naar de Tweede Divisie. Maar GVVV was te sterk voor de Heerlenaren.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties