Predicaat 'Hofleverancier' Alfa brouwerij Thull verlengd

Foto: gemeente Beekdaelen.
Gepubliceerd op 10/06/2021 om 10:01
Laatst bewerkt op 10/06/2021 om 10:24

Burgemeester Eric Geurts van Beekdaelen heeft, namens Zijne Majesteit de Koning, het predicaat ‘Hofleverancier’ uitgereikt aan de Alfa brouwerij. Hiermee heeft het familiebedrijf het recht het koninklijk wapen en de titel ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ voor verdere vijfentwintig jaar te dragen.

De uitreiking vond, als gevolg van de geldende coronamaatregelen, in besloten kring plaats. Harry Meens nam het predicaat in ontvangst samen met Michelle en Martijn Meens, die sinds kort als vijfde generatie aan het roer staan. In 1995 mocht Alfa de titel voor het eerst dragen. Met de verlenging van de duur van vijfentwintig jaar wordt de erkenning voor het nog altijd met natuurzuiver bronwater gebrouwen pils in 2021 nogmaals benadrukt. Het predicaat wordt alleen toegekend aan bedrijven met goede naam en faam die zeer belangrijk zijn in hun vakgebied. 

Burgemeester Eric Geurts: “Bij Alfa zit men niet stil. Het bedrijf is altijd in ontwikkeling, waarbij oog voor de historie van het bedrijf nooit wordt vergeten. Het ontwerp van de nieuwe fles die in 2018 werd geïntroduceerd en opening van ‘Bie de Bron’ zijn voorbeelden van hoe modernisering en traditie perfect verenigd worden." Harry Meens is trots op de verlenging van het predicaat: “Het predicaat is een erkenning van datgene waar wij als familiebedrijf voor staan: traditie en vakmanschap"

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties