Positie algemeen directeur Martijn Wismans bij Roda wankelt

Gepubliceerd op 10/07/2021 om 20:50
Laatst bewerkt op 10/07/2021 om 21:05

De positie van Martijn Wismans als algemeen directeur van Roda JC wankelt. Dat bevestigen goed ingevoerde bronnen zaterdagavond tegenover ZO-NWS. 

Volgens ingewijden zit Wismans intern binnen de Kerkraadse club "al een tijdje op de wip". Hierover is tot op heden echter nog niet naar buiten getreden door de eerstedivisionist. De verwachting is naar verluidt dat er ingegrepen gaat worden in de directie.

De algemeen directeur, die sinds vorig jaar werkzaam is in het Parkstad Limburg Stadion, kreeg in de afgelopen maanden behoorlijk wat kritiek te verwerken. Zo wordt hem onder andere een gebrek aan daadkracht verweten.

Zaterdag vond er een topoverleg plaats over de situatie binnen de club, waarbij ook de funders van de Phoenix-groep aanwezig waren. Dit is een groep regionale ondernemers die de club eerder van de ondergang wist te redden. 

Opmerkelijk is dat raad van commissarissen-voorzitter Joop Janssen na afloop in een persbericht van de club (elders in een nieuwsverhaal te lezen op deze site) het woord voerde en niet AD Wismans. 

Advertenties