Politieonderzoek Landgraaf: houten blok vanaf brug op rijdende auto gegooid

Foto: Facebook
Gepubliceerd op 24/11/2023 om 11:34
Laatst bewerkt op 24/11/2023 om 15:03

In Landgraaf is aan de Hofstraat donderdagnacht vanaf een brug een houten blok op een rijdende auto gegooid. Het voertuig raakte hierbij fors beschadigd. De politie is een onderzoek gestart naar dit voorval, bevestigt een woordvoerder tegenover ZO-NWS. 

"Het houten blok werd in de nacht van donderdag op vrijdag rond half één op de rijdende auto gegooid, dat kan ik bevestigen", let woordvoerder Luc Bemelmans namens de politie verder uit. "Wij hebben deze zaak uiteraard in onderzoek nu." 

Het houten blok kwam aan de Hofstraat, vlakbij het terrein waar Pinkpop jaarlijks wordt gehouden, op de voorruit van de rijdende auto terecht en raakte hierdoor flink beschadigd. De bestuurder heeft hiervan aangifte gedaan. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties