Politie zoekt getuigen mishandeling Lindeplein

Foto: iStock
Gepubliceerd op 8/02/2023 om 12:44
Laatst bewerkt op 8/02/2023 om 13:48

De politie in Brunssum is op zoek naar getuigen van een mishandeling gepleegd op het Lindeplein.

De mishandeling vond zondagmorgen 5 februari rond 2.30 uur plaats bij een eettent op het plein na de feestavond van Carnaval Radio in de Brikke Oave. Het slachtoffer wilde frietjes gaan bestellen toen enkele jongeren probeerden voor te kruipen. Toen hij daar iets over zei ontstond er ruzie waarbij de nodige klappen werden uitgedeeld.

De daders zijn hierna in de richting van het gemeentehuis gerend, in de richting van de promenade. Een van de verdachten droeg wit gekleurde kleding, had kort blond gekleurd haar en was brildragend. De politie is bezig met het onderzoek en is op zoek naar getuigen en camerabeelden. Heeft u meer informatie bel dan 0900-8844 onder vermelding van 2023018948. Ook roept de politie de daders op om zich vrijwillig te melden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties