Politie zoekt fietsendief maar vindt harddrugs

Yves Lacroix
Gepubliceerd op 29/07/2022 om 14:53
Laatst bewerkt op 29/07/2022 om 14:58

De politie heeft een 36-jarige man uit Landgraaf en een 34-jarige man uit Heerlen opgepakt. De mannen sprongen met verdovende middelen op zak van de eerste verdieping van een pand in Susteren naar beneden terwijl de politie eigenlijk op zoek was naar een fietsendief. 

In het pand werd een grote hoeveelheid stoffen aangetroffen. Volgens de politie gaat het daarbij waarschijnlijk om harddrugs. Onderzoek moet daar nog uitsluitsel over geven. 

De twee mannen zijn inmiddels voorgeleid bij de Rechter-Commissaris en hun voorlopige hechtenis is met veertien dagen verlengd. 

De vermeende fietsendief waar de politie naar op zoek was heeft zich inmiddels aan het bureau gemeld. Ook dit onderzoek loopt nog.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties