Politie vindt partij xtc-pillen met Nazilogo

Foto: politie
Gepubliceerd op 19/11/2023 om 07:05
Laatst bewerkt op 19/11/2023 om 07:19

De politie heeft in Kerkrade zaterdag een opmerkelijke vondst gedaan tijdens het controleren van een personenauto. Hierin werden duizend xtc-pillen met daarop het Nazilogo gevonden.

Deze controle, die werd gehouden op het Museumplein, vond plaats omdat de bestuurder van de auto waar een personenauto het gegeven stopteken in eerste instantie negeerde. Toen het lukte deze bestuurder tot stoppen te dwingen bleek dat deze bestuurder geen geldig rij- en kentekenbewijs kon overhandigen.

Op de bijrijdersstoel van de personenauto lag heel opzichtig een grote hoeveelheid hard- en softdrugs: 500 gram hennep, 100 gram cocaïne en 1000 xtc-pillen met het opmerkelijke logo.Hierop werd de bestuurder meteen aangehouden. Onderweg naar het politiebureau hadden de collega's het vermoeden dat de bestuurder onder invloed van verdovende middelen was.

De bestuurder werd aan een speekseltest onderworpen, welke positief bleek. De bestuurder zit vast en werd verder bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed van verdovende middelen.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties