Politie: verband tussen gewelddadige berovingen in Parkstad

Gepubliceerd op 10/02/2023 om 10:33
Laatst bewerkt op 10/02/2023 om 10:41

De politie gaat er vanuit dat er een verband is tussen een aantal gewelddadige berovingen in de regio Parkstad. Met de tips en aanwijzingen die binnen kwamen na een uitzending van Opsporing Verzocht worden nieuwe stappen gezet in het onderzoek.

Het merendeel van de tips kwam binnen via Meld Misdaad Anoniem. Zo ontving de politie niet alleen tips over de geroofde en later uitgebrande auto, maar werden ook namen van verdachten genoemd. 

"Deze worden nader onderzocht. Dit alles heeft gezorgd voor nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek. De twee eerder genoemde zaken in januari in Kerkrade lijken met elkaar in verband te staan", laat de politie weten. Volgens de politie zijn er ook mogelijke verbanden met andere berovingen in Parkstad.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties