Politie pakt verdachten op voor uit de hand gelopen verkeersruzie

Yves Lacroix
Gepubliceerd op 23/09/2022 om 14:36
Laatst bewerkt op 23/09/2022 om 14:42

De politie heeft vrijdagochtend een 20-jarige man uit Hoensbroek en een 21-jarige vrouw uit Amstenrade aangehouden. Het duo wordt verdacht van betrokkenheid bij een verkeersruzie in Sittard waarbij een 54-jarige man ernstig gewond raakte. 

Nadat het slachtoffer in de avond van 19 juli met zijn auto een andere auto inhaalde en op de Dr. Philipsstraat in Sittard parkeerde, werd hij belaagd door een man en een vrouw die uit een grijze Hyundai Atos stapten. Na een woordenwisseling tussen het slachtoffer en beide personen sloeg een van beide met een hamer op de auto van de man.

Het slachtoffer pakte daarop de krik uit zijn auto en vernielde daarmee de voorruit van de auto van zijn belagers. Op dat moment werd de man door de ander aangevallen met een mes. Hij raakte daarbij ernstig gewond aan zijn hand. Door zijn schreeuw om hulp kwamen buurtbewoners naar buiten en werd de ambulance gebeld.

De man is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie was eerder deze maand nog op zoek naar getuigen van het incident. 
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties