Politie ontdekt drugshol tijdens inval in pand centrum Heerlen

foto: iStock
Gepubliceerd op 2/03/2023 om 10:00
Laatst bewerkt op 2/03/2023 om 10:54

De politie heeft tijdens een inval in een pand aan de Geleenstraat in het centrum van Heerlen een partij verdovende middelen aangetroffen. Dat bevestigt politiewoordvoerster Nathalie Vermeulen desgevraagd en blijkt uit stukken in handen van ZO-NWS. 

De inval met meerdere agenten, waarbij een hek en een deur in een rolpoort werden geforceerd om binnen te kunnen komen, vond afgelopen zaterdag plaats na een anonieme melding. "Collega’s van Basisteam Heerlen hebben onderzoek gedaan in de woning. Daar werden wietolie, soft en harddrugs aangetroffen", legt Vermeulen verder uit.

"In de woning werden geen personen aangetroffen. Er zijn geen aanhoudingen verricht. De personen die ingeschreven staan op het genoemde adres zullen in het lopende onderzoek nog gehoord worden door de politie", aldus de politiewoordvoerster.  

Tags

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties