Politie onderzoekt vermeende beroving en mishandeling jongeren Schinveld

foto: iStock
Gepubliceerd op 13/04/2023 om 08:06
Laatst bewerkt op 13/04/2023 om 08:41

De politie is bezig met een onderzoek naar een vermeende beroving en mishandeling van zes jongens, afgelopen maandag in het Burgemeester Adams Sportpark in Schinveld. Dat bevestigt een politiewoordvoerder desgevraagd tegenover ZO-NWS.

Het incident vond maandagmiddag rond half vijf plaats. Zes jonge jongens zouden hier zijn lastiggevallen door twee mannen op mountainbikes. Er zouden onder andere een telefoon en sleutels gestolen zijn en een fiets vernield.

De dieven zouden daarna op hun mountainbikes op de vlucht zijn geslagen. Op social media wordt gemeld dat de identiteit van deze mannen bekend zou zijn en dat de politie ingeschakeld zou zijn.

"Wij kennen deze zaak en zijn bezig met een onderzoek", legt politiewoordvoerder Richard Mes desgevraagd verder uit aan deze omroep. Verdere details wil hij daarover niet prijsgeven. "Er zijn nog geen verdachten aangehouden."

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties