Politie onderzoekt mishandeling, verdachten spoorloos

Foto: iStock
Gepubliceerd op 26/02/2024 om 07:57
Laatst bewerkt op 26/02/2024 om 09:56

De politie is bezig met een onderzoek naar de mishandeling van een man op de Markt in Kerkrade afgelopen weekend. Twee verdachten zijn nog spoorloos.

Volgens de Kerkraadse politie is op beelden die op social media circuleren te zien dat 'het slachtoffer weerloos op de grond zit terwijl er op hem wordt ingeslagen'. Er wordt gezocht naar andere camerabeelden en de twee nog spoorloze verdachten. 

De eerste gezochte man had een rood gekleurde helm op, droeg een zwarte bodywarmer en hoodie, een blauwe spijkerbroek en witte schoenen. De tweede verdachte had een zwarte helm op, droeg een blauwe jas en een zwarte spijkerbroek met eveneens zwarte sportschoenen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties