Politie onderzoekt aanrijding met zwaargewonde

foto: Politie Heerlen
Gepubliceerd op 12/01/2023 om 08:21
Laatst bewerkt op 12/01/2023 om 08:32

In Heerlen heeft woensdag op de Schelsberg onderzoek gedaan naar een verkeersongeluk dat op 23 december plaatsvond. Daarbij raakte een man uit Weert zwaargewond.

Door metingen probeert de politie te achterhalen hoe hard de automobilist die het ongeluk veroorzaakte heeft gereden. De automobilist kwam op de verkeerde weghelft terecht en reed via een groenvoorziening de stoep op. Daar schampte hij eerst een muur en schepte vervolgens het slachtoffer. Zijn vrouw en hun hond bleven ongedeerd.

De automobilist maakte zich uit de voeten maar meldde zich later alsnog bij de politie. Hij was onder invloed van verdovende middelen. Het slachtoffer liep bij het ongeluk een gecompliceerde beenbreuk op. De politie is op zoek naar getuigen.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties