Politie-inval in bedrijfspand Heerlen: vondst gestolen motoren en quad

foto: iStock
Gepubliceerd op 14/09/2023 om 15:28
Laatst bewerkt op 14/09/2023 om 15:40

De politie heeft woensdag tijdens een inval in een bedrijfspand in Heerlen meerdere gestolen motoren en een quad aangetroffen. Er zijn twee verdachten aangehouden. Dat bevestigt politiewoordvoerder Wim Coenen desgevraagd tegenover ZO-NWS. 

De gestolen voertuigen werden gevonden in een pand aan de Kissel, aan de rand van het centrum. "Wij hebben twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij diefstal van meerdere motorfietsen en een quad. Deze stonden in een bedrijfspand aan de genoemde straat", legt Coenen verder uit. 

Uit verdere vertrouwelijke informatie over deze zaak waar deze omroep over beschikt, blijkt dat de gepakte verdachten nog altijd achter slot en grendel zitten. "Meer informatie kunnen we omwille van het onderzoek op dit moment niet delen", aldus de politiewoordvoerder. 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties