Politie heeft ook tweede verdachte mishandeling Kerkrade in vizier

Foto: Facebook
Gepubliceerd op 26/02/2024 om 18:33
Laatst bewerkt op 26/02/2024 om 18:37

De identiteit van de tweede verdachte van de zware mishandeling op de Markt in Kerkrade zondagmiddag is bij de politie bekend.

Deze man wordt op korte termijn gearresteerd. De andere verdachte, een 20-jarige man uit de gemeente Gulpen-Wittem, meldde zich eerder zelf op het politiebureau.

Bij de mishandeling op de Markt in Kerkrade sloegen zondagmiddag twee mannen in op een jongeman. Ook toen die op de grond in elkaar dook, ging het slaan en schoppen door. Het slachtoffer moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden overgebracht.

Verschillende omstanders zagen wat er gebeurde en maakten filmpjes die al snel rondgingen op social media. De politie is voor het onderzoek nog steeds op zoek naar aanvullend beeldmateriaal. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties