Plus Muijs ontvangt Super Supermarkt Keurmerk

foto: Super Supermarkt Keurmerk
Gepubliceerd op 3/02/2023 om 11:22
Laatst bewerkt op 3/02/2023 om 12:06

Plus Muijs in Schinveld is onderscheiden met het Super Supermarkt Keurmerk (SSK). Dat is een onderscheiding voor supermarktondernemers die zich bijzonder inzetten voor de leefbaarheid in en rondom hun supermarkt.

Eigenaar Bob Muijs ontving het keurmerk vrijdag in aanwezigheid van wethouder Henk Reijnders van de gemeente Beekdaelen. Harrie ten Have, voorzitter Stichting Super Supermarkt Keurmerk, reikte het keurmerk uit. "Het SSK is geen eenvoudig te behalen keurmerk",  zegt Ten Have.

Duurzame keuzes, de grote inzet op het thema lokale betrokkenheid en samenwerking met collega-ondernemers in de buurt zijn de meest opvallende zaken. Ook de verkoop van verkoopt handgemaakte producten van het naastgelegen zorgcentrum hebben bijgedragen aan de toekenning van de onderscheiding.

Ondernemer Bob Muijs is supertrots op het behaalde resultaat: "Het is een erkenning voor de zaken waarmee we het verschil maken. En het is voor onze klanten ook prettig dat zij boodschappen doen bij een supermarkt waarvan de eigenaar lokaal betrokken en verantwoord onderneemt."

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties