Petitie voor behoud ziekenhuis tekenen in bestuurscentrum

foto: iStock
Gepubliceerd op 6/09/2023 om 10:10
Laatst bewerkt op 6/09/2023 om 10:44

In het bestuurscentrum van Brunssum kan vanaf deze week een petitie getekend worden voor behoud van een volwaardig ziekenhuis in Heerlen. Ook op andere plekken in de gemeente, zoals bij zorginstellingen en huisartsen kan de petitie getekend worden.

Daarvoor is gekozen omdat niet iedereen in staat is om de online petitie te tekenen op de website www.behoudziekenhuisparkstad.nl Een handtekening zetten kan tot en met 20 september in de gemeentewinkel van het bestuurscentrum in Brunssum.

In 2030 dreigt het Heerlense ziekenhuis alle bedden voor opnames en de spoedeisende hulp kwijt te raken. Dat levert in de regio veel protest op. Op 23 september is er een grote protestmars gepland voor het behoud van een volwaardig ziekenhuis in Parkstad.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties