Pelé van Anholt nieuwe verdediger bij Roda JC

Foto: Roda JC
Gepubliceerd op 12/03/2022 om 10:35
Laatst bewerkt op 12/03/2022 om 11:24

Roda JC heeft Pelé van Anholt (30) aangetrokken. De verdediger tekent een contract tot deze zomer met de optie voor nog een seizoen.

Van Anholt begon zijn carrière in de jeugd van SC Heerenveen. Nederland speelde hij bij FC Emmen, SC Heerenveen, Willem II en NAC Breda. Ook in het buitenland was hij actief bij het Amerikaanse LA Galaxy en het Cypriotische Enosis Neon uit Paralimni.

Volgens trainer Jurgen Streppel beschikt Pelé over een hoop ervaring. "Hij is een multifunctionele verdediger die uit het juiste hout is gesneden als profvoetballer. Met zijn 30 jaar en ruim 160 gespeelde Eredivisiewedstrijden brengt hij een brok aan ervaring mee. Het vastleggen van Pelé geeft ons meer mogelijkheden in de achterhoede, daarnaast kan hij goed uit de voeten op de back-posities", zegt Streppel.

Bij Van Anholt prijkt rugnummer 46 op het shirt.
 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties