Paul van Putten verlengt bij Kerkrade-West: 'Het is een eer'

Sam Verbeek
Gepubliceerd op 30/11/2023 om 10:19
Laatst bewerkt op 30/11/2023 om 10:28

Voetbaltrainer Paul van Putten heeft zijn contract bij FC Kerkrade-West verlengd met een jaar.

Dat laat de club weten middels een persbericht.

Kerkrade-West is in de Vierde Klasse B na negen duels terug te vinden op de vierde plek. De club is zeer te spreken over de verdiensten van de coach. "Paul heeft bewezen een uitstekende leider en motivator te zijn, zowel op het veld als daarbuiten. Zijn expertise, ervaring en toewijding aan de club zijn van onschatbare waarde," aldus voorzitter Patrick Somers. "Wij zijn verheugd dat hij zijn reis met ons voortzet en kijken uit naar de successen die we samen zullen behalen in zowel dit alsook het komende seizoen."

Van Putten zelf is ook blij met de contractverlenging. "Ik voel me zeer verbonden met deze club en zijn ambities. Het is een eer om deel uit te maken van deze gemeenschap en ik ben opgetogen om door te gaan met het bouwen aan een sterke en competitieve toekomst voor het team." 

Zondag neemt Kerkrade-West het in eigen huis op tegen FC Landraaf, dat op de ranglijst met een puntje achterstand in de nek hijgt. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties