Paul S. wil nieuwe identiteit

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 14/12/2020 om 15:09
Laatst bewerkt op 14/12/2020 om 16:10

Meervoudig moordenaar Paul S. uit Kerkrade wil een nieuwe identiteit om terug te kunnen keren in de maatschappij. Dat werd maandag duidelijk tijdens een zitting over de tbs-behandeling van de ex-marinier.

Paul S. schoot in 2003 zijn vriendin Daniela, haar broer Patrick en zijn schoonouders dood. Hiervoor werd hij veroordeeld tot 20 jaar cel en tbs. In 2011 mocht de Kerkradenaar vanwege goed gedrag beginnen aan zijn behandeling in een tbs-kliniek. 

Met de nieuwe identiteit denkt S. een baan te kunnen vinden en tevens is hij van mening dat het nu goed met hem gaat en dat de behandeling stopgezet kan worden. De deskundigen hebben daar echter een andere mening over. Zij vinden dat begeleiding noodzakelijk is en dat het nu nog te vroeg is om de nu 53-jarige terug te laten in de maatschappij.

Tijdens de zitting werd volgens 1Limburg duidelijk dat de deskundigen vinden dat de tbs-behandeling met een jaar verlengd moet worden.

De rechtbank doet binnen twee weken uitspraak over de verlenging.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties