Overleden man in vrieskist Landgraaf

Gepubliceerd op 8/05/2023 om 16:33
Laatst bewerkt op 8/05/2023 om 16:46

In een woning in Landgraaf is op 6 mei een overleden persoon in een vrieskist aangetroffen. Dat meldt de politie.

De overledene is bewoner van het pand. Volgens De Limburger gaat het om een man die met zijn zoon aan de Mansholtweg woonde. De zoon is gehoord door de politie en wordt gezien als verdachte van het verbergen van een stoffelijk overschot. Hij is niet aangehouden omdat zijn vader niet door een misdrijf om het leven is gekomen. De politie onderzoekt het overlijden van de man en de reden waarom het stoffelijk overschot in een vrieskist is aangetroffen.

In Oirsbeek kwam jaren geleden een vergelijkbare situatie voor. In december 2015 werd het lichaam van de 91-jarige Gerda gevonden in de woning van haar zoon Piet van der Molen. De man had zijn dode moeder ruim twee jaar in zijn huis bewaard.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties