Oud-Statenlid Andy Rossel al maandenlang vermist

Gepubliceerd op 6/04/2021 om 19:14
Laatst bewerkt op 6/04/2021 om 19:41

Voormalig lid van Provinciale Staten in Limburg Andy Rossel (36) blijkt al sinds december afgelopen jaar vermist. Familie van de spoorloos verdwenen Kerkradenaar heeft inmiddels aangifte gedaan bij de politie en is ten einde raad, zegt zijn zus Samantha Rossel dinsdag tegen ZO-NWS. 

"Mijn broer is in de derde week van december met onbekende bestemming vertrokken. Waarheen, niemand weet dat. Voor mijn ouders, mijn broer en ik is dit verschrikkelijk", legt Samantha verder uit. "Ik heb op 2 maart nog één sms van hem gehad, maar ook toen heeft hij niet gezegd waar hij zit." 

Sindsdien bleef het echter stil. "Mijn broer Andy heeft ernstige psychische problemen en heeft medicatie nodig, maar die heeft hij niet bij zich. Hij moet echt zo snel als mogelijk gevonden worden. Onze ouders hebben morgen (woensdag, red.) opnieuw een gesprek met de politie om te kijken wat er gedaan kan worden. Ik hoop echt dat er mensen zijn die weten waar Andy zit", aldus zijn bezorgde zus. 

Andy Rossel maakte van 2015 namens de partij Groen Links deel uit van het Limburgs Parlement. Hier stopte hij in december 2019. Rossel was in de periode daarvoor tevens raadslid in de gemeente Kerkrade. 

Advertenties