Oud-Roda JC'er Maurice Verbunt vertrekt als trainer bij Groene Ster

foto: iStock
Gepubliceerd op 16/11/2022 om 07:14
Laatst bewerkt op 16/11/2022 om 07:19

Hoofdtrainer Maurice Verbunt aan het einde van het huidige seizoen na zes jaar bij ambitieus derdedivisionist Groene Ster uit Heerlerheide. 

Kerkradenaar Verbunt vierde meerdere successen bij deze club, zoals het kampoenschap in de hoofdklasse B en schakelde onder andere VVV met zijn team uit in de landelijke KNVB Beker.  “Dankbaar en trots heb ik 6 jaar met veel plezier en passie mogen werken bij een fantastische club op een hoog niveau met een fijne spelersgroep en technische staf. De vele mooie momenten en herinneringen zal ik koesteren", legt de oud-Roda JC'er uit. 

"De beslissing van mijn keuze is dan ook niet over één nacht ijs gegaan. Echter na lang wikken en wegen ben ik tot de conclusie gekomen dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. We hebben de laatste jaren aardige stappen vooruit gezet en ik zal er ook alles aan doen om dit seizoen goed af te sluiten. Ik voel me vereerd om te hebben mogen werken binnen deze familievereniging waar ik en mijn gezin veel vrienden voor het leven hebben gemaakt.”

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties