Oud-Roda JC'er Martijn van der Ven verruilt Schinveld voor Groene Ster

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 10/02/2024 om 10:32
Laatst bewerkt op 10/02/2024 om 11:46

Verdediger Martijn van der Ven verruilt komend seizoen derdeklasser Olympia Schinveld voor derde divisieclub Groene Ster uit Heerlerheide.

De twintiger doorliep de jeugdopleiding van Roda JC en maakte bij de start van het vorige seizoen nog deel uit van de selectie van de hoofdmacht van de eerstedivisionist. Hij keerde toch terug naar derdeklasser Schinveld, de vereniging waar zijn voetbalcarrière begon.

Van der Ven heeft nu de ambitie uitgesproken om zich op een hoger niveau verder te willen ontwikkelen als voetballer. Bij Groene Ster wordt Martijn herenigd met zijn trainers Jordy Reneerkens en Marco van Hoogdalem, waarmee hij ook bij Roda JC O21 succesvol werkte. 

Groene Ster heeft zich voor komend seizoen verder versterkt met Stijn Keulen van Sportclub'25 en Jop Bleijlevens, die jarenlang voor WDZ uitkwam. Daar staat wel het vertrek van aanvoerder Dylan Zwartjes bij Groene Ster tegenover. 

Hij kiest na een jarenlang verblijf in Heerlerheide voor een overstap naar topamateurclub UNA in Brabant. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties