Oud-Roda JC’er Hupperts per direct van Groene Ster naar België 

Gepubliceerd op 6/01/2023 om 14:56
Laatst bewerkt op 6/01/2023 om 15:04

Oud-Roda JC’er Guus Hupperts (30) verlaat per direct derdedivisieclub Groene Ster uit Heerlerheide. De dertigjarige aanvaller gaat spelen voor het Belgische KFC Diest. Dat bevestigt Maurice Verbunt, trainer van Groene Ster, vrijdag tegenover ZO-NWS. 

“Diest heeft meerdere spelers van ons benaderd en Guus heeft besloten om per direct over te stappen naar die club”, legt Verbunt verder uit. “Dat betekent dat er iemand uit onze kern is weggevallen, dat is een feit maar ik ben geen trainer die overal gaat zoeken naar nieuwe spelers. Dat zou ook nier fair zijn naar de rest van de spelersgroep toe.” 

De in Landgraaf woonachtige Guus Hupperts koos in het voorjaar van 2022 voor het ambitieuze Groene Ster, waar hij vooral in de laatste weken van de lopende competitie kon rekenen op een basisplaats. In het verleden speelde hij onder andere voor Roda JC, VVV, AZ, Willem II en het Belgische Lokeren. 

Saillant is dat Groene Ster zaterdagavond op het eigen sportpark Pronsenbroek een oefenwedstrijd speelt tegen KFC Diest, waar voormalig Belgisch international Danny Boffin hoofdtrainer is. 
 

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties