Open Dag Compass weer fysiek

Kris Nemeth
Gepubliceerd op 3/02/2022 om 12:53
Laatst bewerkt op 3/02/2022 om 13:24

Het Compasscollege in Brunssum zet zaterdag 12 februari de deuren weer open om nieuwe leerlingen te verwelkomen. Afgelopen twee jaar vond de traditionele Open Dag voor basisschoolleerlingen van groep acht, vanwege corona, online plaats.

Leerlingen die een kijkje willen komen nemen kunnen zich inschrijven voor één van de vier tijdsloten. Bij het programma in de school is het dragen van een mondkapje verplicht.

Ouders mogen nog niet mee naar binnen maar kunnen dit programma vanaf het schoolplein via een livestream volgen. Daar kunnen ze docenten ook vragen stellen over de school die huist in het oude Romboutscollege. Een informatieavond voor ouders op dinsdag 15 februari is ook online.

Compass, een middelbare school voor VMBO-TL, HAVO en VWO, verwacht dat ongeveer 100 leerlingen de open dag zullen bezoeken. 


 

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties