Ook Bijleveld keert definitief niet meer terug bij Roda

Gepubliceerd op 21/06/2024 om 10:10
Laatst bewerkt op 21/06/2024 om 12:12

De wegen van Roda JC en Teun Bijleveld scheiden zich definitief. De Kerkraadse club was weliswaar nog in gesprek met de verdediger om zijn aflopende contract te verlengen, maar die gesprekken hebben niet tot een akkoord geleid. Dat bevestigt Roda's manager voetbalzaken Robbie Servais aan ZO-NWS.

De 26-jarige Bijleveld kwam medio 2022 naar Roda JC en veroverde een basisplaats. Dat was ook het afgelopen seizoen het geval, zij het dat Bijleveld na de winterstop enige tijd kwakkelde met blessures. De linkspoot gaat zijn heil nu elders zoeken.

Eerder werd al bekend dat onder meer de basisspelers Boyd Reith, Walid Ould-Chikh, Matisse Didden en de gehuurde Calvin Raatsie komend seizoen geen deel meer zullen uitmaken van de selectiegroep van Roda JC.

Wel haalde de Kerkraadse club met Koen Jansen van Jong PSV en Thomas Oude Kotte en Jay Kruiver (beiden van Telstar) drie nieuwe verdedigers. Roda start maandag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eerste training is om 11.00 uur in het Parkstad Limburg Stadion.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties