Aanvaller Amissi lijkt alweer op weg naar uitgang bij Roda

Gepubliceerd op 27/07/2022 om 12:15
Laatst bewerkt op 27/07/2022 om 13:12

Roda JC bekijkt op dit moment of aanvaller Mohamed Amissi, die nog een doorlopend contract heeft in het Parkstad Limburg Stadion, mag vertrekken. Dat bevestigt technische baas Jurgen Streppel woensdag tegenover ZO-NWS. 

Amissi traint al enkele weken tijdens de voorbereiding niet mee in Kerkrade, nadat hij uitkwam voor zijn vaderland Burundi. "Wij zijn aan het bekijken of hij bij ons terugkeert of naar een andere club gaat, dat kan ik bevestigen", legt Streppel verder uit. "Op dit moment traint hij al twee weken niet mee omdat hij nog vakantie heeft en rust moet hebben." 

Linkervleugelaanvaller Amissie tekende in januari dit jaar voor 1,5 jaar in Kerkrade met de optie voor nog een seizoen. Tot nu kwam hij in zestien wedstrijden voor Roda JC in actie, waarin hij niet een bijster sterkte indruk maakte. De 21-jarige Amissi maakte in 2019 de overstap naar Heracles Almelo, waarna hij door Roda werd ingelijfd. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties