Ontwerper nieuwe carnavalsposter Brunssum gezocht

Gepubliceerd op 15/11/2022 om 10:10
Laatst bewerkt op 15/11/2022 om 10:42

Vasteloavesvierder Broenssem is op zoek naar nieuwe ontwerpen voor de carnavalsposter van volgend jaar. Onder de werktitel 'De Broenssemse vastelaovend straolt wie ein parel' kunnen tot 27 november nieuwe ontwerpen worden ingestuurd.

Geïnteresseerden kunnen zich melden via een privébericht op de Facebookpagina van Vasteloavesvierder Broenssem. Bij meerdere ingediende ontwerpen start een poll waarop er op elk ontwerp gestemd kan worden. Het ontwerp met de meeste stemmen wordt het definitieve ontwerp voor de vastelaovesposter 2023.

Kunstenaar Esther Ziher-Ginczinger ontwierp het eerste exemplaar en dat werd een groot succes. Voor de tweede editie konden de stemmers dan ook al kiezen uit zes ontwerpen.

Lees ook: Zes inzendingen verwacht voor carnavalsposter Brunssum 

Uiteindelijk wist de in Schinveld woonachtige, maar in Brunssum opgegroeide Naomi Zwart met haar kleurrijk, figuratieve en abstracte werkt de wedstrijd te winnen. Zo werden van haar ontwerp 4.000 posters gedrukt die tijdens carnaval in Brunssum de ramen opfleurden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties