Drugsbusje Brunssum was gestolen in Kaatsheuvel

foto © ZO-NWS | Track 88
Gepubliceerd op 7/10/2022 om 09:32
Laatst bewerkt op 7/10/2022 om 10:16

Het onderzoek naar de vondst van een gestolen busje met drugsafval onlangs in Brunssum, heeft geleid naar een bedrijf in Kaatsheuvel.

Het desbetreffende busje stond al enige tijd op een parkeerplaats aan de Henri Dunantstraat in Brunssum Noord geparkeerd. Op maandag 3 oktober werd het voertuig, na een melding, aldaar verwijderd en bij een bergingsbedrijf op industrieterrein Haefland gestald. 

Dit bedrijf ging op onderzoek uit wie de eigenaar van dit busje was. Dat blijkt een onderneming uit het Brabantse Kaatsheuvel te zijn. Van dit bedrijf werd het busje gestolen, zo heeft de eigenaar aan de gemeente Brunssum en de politie laten weten. 

Over het in de laadbak aangetroffen drugsafval heeft het Brabantse bedrijf geen kennis, zo heeft de eigenaar verder verklaard. Wie hiervoor verantwoordelijk is geweest, dat is tot op heden nog steeds onbekend. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties