Onderzoek gemeente Brunssum naar drugshandel vanuit panden 

Foto: © iStock
Gepubliceerd op 31/08/2022 om 11:22
Laatst bewerkt op 31/08/2022 om 11:29

De gemeente Brunssum onderzoekt meerdere meldingen over panden van waaruit in drugs gedeald zou worden. Die informatie is in de afgelopen tijd binnengekomen. Dat bevestigen bronnen binnen het Brunssumse stadhuis woensdag tegenover ZO-NWS. 

Het gaat hierom verschillende panden verspreid door Brunssum. Via onder andere Meld Misdaad Anoniem kwam de informatie over de heimelijke handel in drugs binnen de gemeentegrenzen op het gemeentehuis binnen. 

Burgemeester Wilma van der Rijt heeft onlangs een bedrijfspand voor de duur van één jaar gesloten omdat daar een partij drugs werd aangetroffen. Een en ander werd gevonden nadat de bewoner in Schinveld was op heterdaad was betrapt tijdens het dealen in verdovende middelen. 
 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties