Olympia Schinveld boekt achtste overwinning op rij

Sam Verbeek
Gepubliceerd op 14/04/2023 om 11:21
Laatst bewerkt op 14/04/2023 om 13:26

RKSV Olympia Schinveld heeft donderdagavond korte metten gemaakt met Sporting Sittard '13. Op het Boss Park in Broeksittard werd het maar liefst 4-0.

Het is alweer de achtste overwinning op rij voor de ploeg van Mike Bisschops, die op koers is voor het kampioenschap. Het zou voor Schinveld de eerste titel in 27 jaar zijn.

In de Vierde Klasse C gaat Olympia Schinveld fier aan kop. De voorsprong op nummer twee IVS is inmiddels opgelopen naar tien punten. Als de koploper en zijn concurrent de komende twee wedstrijden geen averij oplopen, kan Schinveld het kampioenschap behalen op 30 april. Dan staat de topper in die competitie op de rol tegen IVS. 

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties