Bewoners gered bij woningbrand in Landgraaf

Foto © ZO-NWS | Track 88
Gepubliceerd op 29/09/2024 om 12:18
Laatst bewerkt op 29/09/2024 om 15:48
foto © ZO-NWS | Track 88

Bij een woningbrand aan de Prem in Landgraaf zijn de twee bewoners door een omstander gered. Omdat ze teveel rook hadden ingeademd werden ze naar het ziekenhuis gebracht.

De brand werd rond 10.30 uur ontdekt. Een vrouw had zichzelf al in veiligheid kunnen brengen. Haar man was nog binnen. Een voorbijganger haalde hem uit de woning. De brandweer had het vuur snel onder controle maar de garage bij de woning liep flinke schade op.

De politie was urenlang op zoek naar de persoon die de twee slachtoffers heeft geholpen, om hem te bedanken en omdat hij mogelijk ook teveel rook had ingeademd. Volgens een woordvoerder van de politie heeft de man zich in de loop van de middag gemeld.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties