FC Eindhoven-Roda JC eindigt zonder doelpunten

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 28/09/2024 om 08:51
Laatst bewerkt op 28/09/2024 om 09:32

Een voor voetballiefhebbers saai duel tussen Roda JC en FC Eindhoven eindigde zoals het begon: zonder doelpunten. Pas na de rust wist Roda vrijdagavond in Eindhoven enkele kansen te creëeren, maar dat was niet genoeg voor een overwinning.

Voor de zesde achtereenvolgende keer eindigde de wedstrijd in het Jan Louwers Stadion tussen de twee ploegen in 0-0.

FC Eindhoven was in de eerste helft de sterkste ploeg en had de meeste kansen op de openingstreffer. Doelman Justin Treichel redde zijn ploeg vijf minuten voor tijd. In de blessuretijd was Roda heel even dicht bij de overwinning, maar het schot van Ryan Leijten eindigde tegen de paal.