Project Voorleesexpress ook in bibliotheek Onderbanken-Landgraaf

Yves Lacroix
Gepubliceerd op 26/10/2021 om 13:07
Laatst bewerkt op 4/01/2022 om 09:54

De bibliotheek Landgraaf-Onderbanken gaat vanaf januari 2022 aan de slag met het project Voorleesexpress. Het project moet in samenwerking met peuterspeelzalen en basisscholen de Nederlandse taal in de omgeving bevorderen. 

Twintig weken lang komt een een vrijwilliger bij een gezin thuis om met de Nederlandse taal bezig te zijn. Zo wordt er voorgelezen, worden er taalspellen gespeeld en worden ouders betrokken bij het voorleesritueel, zodat ze na de twintig weken zelf met de taal aan de slag kunnen.  

Mensen die als vrijwilliger aan het project mee willen werken, kunnen zich aanmelden door te bellen naar 06-18840490 of mailen naar voorlees@bibliotheekonderbanken.nl. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties