Lintjesregen Voerendaal: drie inwoners onderscheiden

Gepubliceerd op 26/04/2021 om 13:00
Laatst bewerkt op 26/04/2021 om 17:31

Burgemeester Wil Houben van Voerendaal reikte maandag aan drie inwoners van Voerendaal een koninklijke onderscheiding uit. Voor hun maatschappelijke verdiensten werden ze allemaal benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Marga Keijdener (63) uit Heerlen. Sinds 1974 is ze lid van de Koninklijke Harmonie Berggalm Klimmen. Voor de muziecommissie regelt ze de muzikale activiteiten. Ook speelt ze bij het jeugd/Opleidingsorkest.

Theo Treuen (78) uit Voerendaal. Sinds 2004 vrijwilliger bij de Zonnebloem en sinds 2009 bestuurslid. Bij de Zonnebloem organiseert hij diverse activiteiten. Sinds 1981 is hij lid van de ontspanningsvereniging Heerlen, en sinds 1985 lid van het kerkkoor Jubilate Deo in Kunrade.

Math Winthagen (62) uit Klimmen. Is 53 jaar lid van de Koninklijke Harmonie Berggalm. Hij verricht er diverse vrijwilligersactiviteiten. Sinds 1989 is hij lid en muzikant van het Jeugd/Opleidingsorkest. Verder is Math Winthagen actief bij de heemkundevereniging in Klimmen en de Philatelistenvereniging 't Fakteurke.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties