VIDEO: Drummer verlaat powerband Wir Sind Spitze!

Gepubliceerd op 29/01/2021 om 10:00
Laatst bewerkt op 29/01/2021 om 11:00

Drummer Eric Heijnen uit Schimmert verlaat, min of meer noodgedwongen, de powerband Wir sind Spitze!

De slagwerker kreeg in 2019 te maken met een spierziekte. Eenmaal genezen merkte Heijnen dat hij steeds langer moest herstellen na de vermoeiende optredens van de band.

De drummer richtte de groep op in 2008 nadat hij al gespeeld had in de Schintaler en coverband Lee Soud. Wir sind Spitze! treedt op in heel Nederland, Duitsland en Oostenrijk.

Aangezien hij nog een volledige baan heeft wordt de combinatie te vermoeiend en na gesprekken met zijn gezin hakt Heijnen nu de knoop door en verlaat hij de band. De laatste optredens met de slagwerker volgen de komende maanden tijdens een theatertour. Wir sind Spitze! voert al gesprekken met eventuele opvolgers.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties