Fortuna zet sterke reeks voort met knappe zege in Friesland

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 10/01/2021 om 15:18
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:02

Fortuna heeft met een knappe 1-3 zege in en tegen Heerenveen hele belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. 

De ploeg van trainer Sjors Ultee had na een half uur spelen al een comfortabele voorsprong te pakken in het Abe Lenstra Stadion. Aanvoerder Ben Rienstra en verdediger George Cox namen de treffers voor hun rekening: 0-2. 

Niet veel later zette Zian Flemming zelfs de 0-3 op het scorebord. Na de thee was er maar één logisch devies voor de Sittardenaren: verdedigen. Dat lukte vrij aardig, al moesten de gasten toch een keer capituleren toen Joey Veerman met een knappe combinatie zijn naamgenoot Henk Veerman in stelling bracht: 1-3. 

De zege van Fortuna kwam echter nimmer echt in gevaar, waardoor de Sittardse club de reeks van goede resultaten maar blijft voortzetten en inmiddels richting middenmoot mag gaan kijken. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties